Şehmus KIZILASLAN / Özel Haber
TİGRİS HABER - Zorlu geçen mücadele sonrası Tigris Haber’e konuşan Eren, elde edilen sonucun değerine vurgu yaparken, gözlerini bu hafta oynanacak Elazığ Yolspor maçına çevirdiklerini söyledi.
Eren: Siverek’ten alınan puan değerli
Siverek’te oynanan karşılaşmanın hem saha içi hem de saha dışı atmosfer açısından zor geçtiğini belirten Eren, deplasmandan alınan bir puanın küçümsenmemesi gerektiğini ifade etti. Maçın ardından yaşanan olaylara da değinen deneyimli teknik adam, tüm olumsuz şartlara rağmen takımının sahada iyi mücadele ettiğini ve önemli bir puanı hanesine yazdırdığını dile getiren, Eren şunları söyledi; “Zorlu bir deplasmandı. Oyuncularımız karakter koydu. Böyle maçlardan alınan puanlar sezon sonunda çok daha anlamlı hale geliyor” diyerek takımının mücadele gücünden memnun olduğunu vurguladı.
Tek hedef yarın oynanacak olan elazığ maçında üç puan
Tecrübeli çalıştırıcı Abdurrahman Eren (Yarın ) Cumartesi günü saat 13.00’de Seyrantepe Şilbe tesislerinde bulunan sahalarında oynayacakları Elazığ Yolspor karşılaşmasının büyük önem taşıdığını belirtti. Siverek deplasmanından alınan bir puanın anlam kazanması için mutlaka galibiyet gerektiğini söyleyen Eren, hedeflerinin net olduğunu ifade ettiğini belirten, Eren “İç sahada oynayacağımız maçta hedefimiz kesinlikle üç puan. Siverek’ten aldığımız puanı taçlandırmak istiyoruz. Üç puan alırsak o beraberliğin gerçek değeri ortaya çıkacak.”
“Bu takımın gücü var”
Takımın son haftalarda yakaladığı ivmeye dikkat çeken Eren, oyuncuların özgüveninin yükseldiğini ve sahada iyi bir hava yakaladıklarını söyledi. Play-off hedefini açıkça dile getiren teknik direktör, “Bu maçı kazanırsak Play-off’u ciddi anlamda zorlayacağız. Takımın buna gücü var. İyi oyun ve yüksek motivasyonla hedefimize ulaşabileceğimize inanıyoruz” vurgusu yapan Eren şunları söyledi; Ara transfer döneminde yapılan hamlelerin takıma önemli katkı sağladığını belirtti. Kadroya katılan oyuncuların hem kalite hem de karakter açısından doğru tercihler olduğunu , ve daha önce birlikte çalıştığı isimlerin takıma uyum sürecini hızlı giren yeni transferlerin rekabeti artırdığını ve takımın genel performansını yukarı çektiğini ifadesi kullanan, Eren “Aramıza katılan oyuncularla gücümüz daha da arttı. Kaliteli ve karakterli isimler. Bundan sonra daha iyi olacağımıza inanıyoruz” dedi
“Büyükşehir’i ligde tutup play-off oynamak istiyoruz”
Sezon sonuna ilişkin hedeflerini de net bir şekilde ortaya koyan Abdurrahman Eren, öncelikli amaçlarının takımı ligde tutmak olduğunu, bunun yanında Play-off potasını zorlayarak en azından bir Play-off oynama hedefi taşıdıklarını söyledi. “İşimizin zor olduğunu biliyoruz ama o bilinçle çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyespor’u ligde tutup, Play-off’u zorlamak ve en az bir Play-off oynamak istiyoruz” ifadelerini kullanan Eren, taraftarlardan da destek beklediklerini dile getirdi.