Diyarbakır Süper Amatör'de Kocaköyspor atağı

Diyarbakır Süper Amatör Lig A Grupta Play-Off'lara kalma mücadelesi veren ve 48 puanı bulunan Kocaköyspor, deplasmanda Eğil Gençlikspor'u 5-3'lük skorla geçerek Play-Off'a çıkma yolunda önemli bir virajı geride bıraktı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Kocaköyspor, 3'ncü sırada ve 49 puanlı Diyarbakır Sanayii Sitesispor'un 1 puan gerisinde 4'nci sıradaki yerini korudu.

Diyarbakır Süper Amatör Lig A Grupta Play-Off 'lara kalma mücadelesi veren ve 3'ncü sırada 49 puanı bulunan Diyarbakır Sanayii Sitespor, kendi sahasında ligde küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Bismil 15 Temmuzspor ile 4-4 berabere kalması, 4'nci sıradaki Kocaköyspor'a fırsat yarattı.

Kocaköyspor Kulüp Başkanı Necat Yiğit, zorlu Eğil deplasmanında aldıkları galibiyet sonrası ve rakibi Diyarbakır Sanayii Sitesispor puan kaybetmesinin kendileri için büyük fırsat olduğunu belirterek, "Biz de Play-Off'a kalmak İstiyoruz. Dün Ligde oynanan karşılaşmada rakibimizin puan kaybetmesi bizi Play-Off çizgisine bir adım daha yaklaştırdı. Bu fırsatı iyi değerlendirmek adına kendi evimizde üst üstte oynayacağımız iki karşılaşmada, seyirci avantajımızı kullanarak, kazanmak istiyoruz" dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri