Diyarbakır'da 70 öğrenci zehirlendi

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde bulunan 130 kişilik Topçular Damlatepe İlkokulu’nda bulunan en az 70 öğrencinin zehirlendiği öğrenildi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’dan Hani ilçesindeki Topçular İlkokul ve Ortaokulu'nda en az 70 öğrenci, yedikleri köfte, tatlı ve makarnadan bir süre sonra rahatsızlandı.

Bulantı ve kusma şikayeti olan öğrenciler, velileri tarafından Hani Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Mehmet Zeki Alveroğlu isimli veli yaptığı açıklamada "Öğrencilerimiz Hani Topçular Okulu’na gidiyorlar. Orada yedikleri yemekten dolayı rahatsızlandı. Yemekte köfte, tatlı ve makarna vardı. Hani Devlet Hastanesi’ne getirdik" dedi.

Öte yandan, bulantı şikayetinin 4 öğrencide olduğu, diğer öğrencilerin tedbir amaçlı hastaneye götürüldüğü kaydedildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri