Diyarbakır'da AK Parti ve DEM Parti heyetleri bayramlaştı

Kurban Bayramı vesilesiyle siyasi partilerin merkezi ve yerel bayramlaşmaları devam ediyor.

TİGRİS HABER - Kurban Bayramı dolayısıyla Ankara'da siyasi partilerin Genel Merkez ziyaretleri devam ederken Diyarbakır'da da siyasi partilerin bayramlaşmaları devam ediyor.

Kayyum atamalarının ardından 8 yılı aşkın süredir bayramlaşma programı gerçekleştirmeyen AK Parti ve DEM Parti heyetleri bayramlaştı. AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Ömer İler, DEM Parti'yi ziyaret ettiklerini açıkladı.

İler'in açıklaması şöyle:

"Dem Parti heyetini bayram münasebetiyle ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettik.

Kurban Bayramı’mızın ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur, birlik ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.

Hayırlı bayramlar."

DEM Parti Diyarbakır İl Örgütü tarafından yapılan paylaşım da şöyle:

"Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti ve Saadet Partisi il başkanlığından il örgütümüze bayram ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyaret, İl Eş Başkanlarımız Gülşen Özer ve Abbas Şahin, DBP İl Eş Başkanı Ahmet Doğan ve il yönetimimiz tarafından karşılandı."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri