Diyarbakır’da çöl-yak hastalarına özel fırın ve parkta sona gelindi

Kayapınar Belediyesi Eş BaşkanıCengiz Dündar, Çöl-Yak hastaları için yapımı devam fırın ve park alanını 75 Park’taki yenileme çalışmalarını ziyaret ederek, çalışmalar ve gelinen aşama hakkında bilgi aldı.

TİGRİS HABER - Dündar, kısa ömürlü gösterişlihizmetler değil, kalıcı ve işlevsel hizmetler yapma çabasında olduklarını belirtti.

Eş Başkan Cengiz Dündar, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte Çöl-Yak hastaları için yapımı devam eden glutensiz ürünlerin üretileceği fırın ve park alanındaki çalışmaları ziyaret ederek, çalışmalar ve gelinen aşama hakkında bilgi aldılar.Eş BaşkanDündar,“2.500 Çöl-Yak hastası olmak üzere, tüm halkımıza sağlıklı gıda üretimi sağlayacak çalışmada sona gelindiği ve kısa bir süre sonra hizmete açacaklarını belirtti.

Kalıcı çalışma yürütüyoruz

Eş Başkan Cengiz Dündar, bakım ve onarımları yapılmadığı için yurttaşların sorunlarla karşılaştığı 75 Park’ta devam eden yenileme çalışmalarını denetledi. Dündar, “Kısa ömürlü gösterişli hizmetler değil, kalıcı ve işlevsel hizmetler yapma çabasında olduklarını belirtti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri