Diyarbakır’da kadınlara yönelik teknik eğitimler yeniden başlıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kadınlardan gelen talepler doğrultusunda klima bakımı, kombi ve petek bakımı ile mobilya kurulumu ve onarımı eğitimlerini yeniden başlatıyor.

TİGRİS HABER - Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, kadınların teknik beceriler edinerek hem gündelik yaşamda bağımsızlaşmaları hem de mesleki alanda güçlenmeleri amacıyla başlattığı ve toplumsal cinsiyet eşitliğini destekleyen kurslarını sürdürüyor.

Başvurular 2 Ekim’e kadar

Kadınlardan gelen talepler üzerine klima bakımı, kombi ve petek bakımı ile mobilya kurulumu ve onarımı kursları yeniden açıldı. Kurslara katılmak isteyenler, 25 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında kayıt yaptırabilecek. Kontenjanların sınırlı olduğu eğitimler için başvurular; Quça, Koşuyolu, Lalebey, Yeniköy ve Ben û Sen Kadın Yaşam Merkezleri ile DİKASUM Dayanışma Merkezi üzerinden yapılacak.

Başvurularla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler, (0412) 228 43 84 numaralı telefondan bilgi alabilecek. (DBB Basın)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri