Diyarbekirspor'un eski sportif direktörü hayatını kaybetti

Eski futbolcu, bir dönem Diyarbekirspor ve Eskişehirspor'da sportif direktör olarak görev yapan, aynı zamanda Eskişehir Hava Kurumu Şube Başkan Vekili ve Muşlular Derneği Başkanı olan Ayhan Taşçı, geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta hayatını kaybetti.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Eskişehir'de yaşayan deneyimli futbol adamının ani vefatı, spor camiasında ve sevenleri arasında büyük üzüntü yarattı.

60 yaşındaki Ayhan Taşçı, Diyarbekirspor'un TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele ettiği dönemde yeşil-kırmızılı kulüpte sportif direktör olarak görev yapmış, kulübün yapılanmasında önemli sorumluluklar üstlenmişti.

Taşçı'nın vefat haberi, başta spor camiası olmak üzere Diyarbekirspor ve Eskişehirspor camiası olmak üzere futbol dünyasında derin üzüntüyle karşılandı.

Sosyal medya platformlarında birçok seveni merhum Ayhan Taşçı'ya Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı dileklerinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri