Dolar ve Euro güne yükselişle başladı

İstanbul serbest piyasada döviz kurları haftaya yükselişle başladı. Dolar ve euroda sınırlı artış gözlenirken, Türk lirasının yabancı para birimleri karşısındaki değer kaybı dikkat çekmeye devam ediyor.

TİGRİS HABER - Serbest piyasada dolar 47,5460 liradan satışa sunulurken, alış fiyatı 47,5440 lira olarak kaydedildi. Euro ise 54,8950 liradan satılırken, alış fiyatı 54,8930 lira seviyesinde gerçekleşti.

Önceki kapanış verilerine bakıldığında, cuma günü doların satış fiyatı 47,5260 lira, euronun satış fiyatı ise 54,5180 lira olmuştu. Yeni haftanın ilk işlem gününde her iki para biriminde de yukarı yönlü hareketin sürdüğü görüldü. (Haber Merkezi)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri