DÜ Tıp Fakültesi öğrencileri: Belirsizliğe son verilsin

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, güz yarı yılında uygulanacak eğitim etkinliklerinin sürekli değişmesinden şikayetçi.  Dicle Üniversitesi Rektörüne çağrıda bulunan tıp öğrencileri,  yaşanan belirsizliğin giderilmesini istiyor.

TİGRİS HABER- Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencileri, güz döneminde uygulanacak olan eğitim modelinin yönetim tarafından sürekli değiştirilmesinden mağdur olduklarını belirtti. Öğrenciler tarafından sosyal medyada yapılan açıklamada, yaşanan belirsizlikten dolayı eğitim faaliyetlerini sürdürme imkanlarının kalmadığı kaydedilerek: “En son geçen hafta dekanlıkla yapılan görüşme sonucu, "bu belirsizliğe kesin olarak son verildiği, güz dönemi boyunca her türlü eğitim etkinliğinin online olarak yapılacağı" belirtildi. Bu açıklama sonrası diğer şehirlerden Diyarbakır'a gelen arkadaşlar tekrardan evlerine gittiler, evlerde kalan arkadaşlarımız evlerini boşalttılar. Ancak bugün bize iletilen yeni açıklamada, cuma günü bildirilen "güz dönemi boyunca her şeyin online olacağı kararının tekrar değiştirildiği, bundan sonra pratik ve sınavların yüz yüze olacağı, şehir dışındaki öğrencilerin perşembe gününe kadar şehire dönmeleri gerektiği" belirtilmiş. bu belirsizlik ve kararsızlık artık biz öğrencileri yordu, bu şartlarda sağlıklı bir eğitim faaliyeti sürdürme imkanımız kalmamıştır.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri olarak acil talebimiz, bu belirsizliğe ve yöntem karmaşalığına bir an önce kesin son verilmesi” denildi. (Haber Merkezi)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri