Şehmus KIZILASLAN
TİGRİS HABER - Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’den Süper Amatör Lig’e düşen yeşil-kırmızılı ekip, yeniden profesyonel liglere dönme hedefi doğrultusunda yeni bir yapılanmaya gidiyor.
Bu kapsamda Diyarbakırspor’un yeni başkanının inşaat mühendisi ve iş insanı Süleyman Solgun olduğu açıklandı. Solgun başkanlığında yeni yönetim kurulunun oluşturulması için çalışmaların başladığı bildirildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, kurumsal yapılanmanın güçlendirilmesi, yeni sezon planlaması ve yönetim düzenlemesine ilişkin çalışmaların sürdüğü belirtildi.
Diyarbakırspor kendi resmi sayfasında yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
DİYARBAKIRSPOR KAMUOYUNA DUYURU
Diyarbakırspor’umuzun yeni sezon yapılanması kapsamında yürütülen görüşmeler neticesinde, Sayın Süleyman Solgun başkanlığında yeni yönetim kurulunun oluşturulmasına yönelik çalışmalar başlamıştır.
Kulübümüzün kurumsal yapılanmasının güçlendirilmesi, yeni sezon planlaması ve yönetim düzenlemesine ilişkin çalışmalar titizlikle sürdürülmektedir.
Kongre tarihi ve yeni yönetim kuruluna dair tüm detaylar, ilerleyen süreçte düzenlenecek lansman programı ile kamuoyuna duyurulacaktır.
Diyarbakırspor’un daha güçlü yarınlara ulaşması adına yürütülen bu çalışmaların camiamıza hayırlı olmasını temenni eder, taraftarlarımızın resmi açıklamalarımızı takip etmelerini önemle rica ederiz.