GGC’den PSK’ye ziyaret

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Yönetim Kurulu, Kürdistan Sosyalist Partisi’ni (PSK) ziyaret etti. Görüşmede, GGC’nin ruhsatsız silahlanma ve sokaklardaki çeteleşmeye karşı başlattığı kampanya ile Diyarbakır’daki gelişmeler ele alındı.

TİGRİS HABER - Ziyarete GGC Başkanı Felat Bozarslan, Başkan Yardımcısı Gülistan Korban Rençber ve Yönetim Kurulu Üyesi Hozan Adar katıldı.

Görüşmenin önemli gündem başlıklarından biri, GGC tarafından ruhsatsız silahlanmaya ve sokaklardaki çeteleşmeye dikkat çekmek amacıyla başlatılan “Susma! Sokaklar çetelere ve ruhsatsız silahlara teslim edilemez” kampanyası oldu.

Kampanyanın amacı ve bu konuda toplumsal farkındalığın artırılmasının öneminin konuşulduğu ziyarette, kentte yaşanan gelişmeler ve Diyarbakır’ın gündemindeki konular hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri