Kayapınar’da eş başkanlar temiz bir kent için sahaya indi

Kayapınar Belediyesi temiz bir kent içinsosyal farkındalık yaratmak ve temizlik alışkanlığını yaygınlaştırmak amacıyla yaptığı temizlik kampanyaları devam ediyor. Eş başkanların katılımıyla Huzurevleri Mahallesi’nde genel temizlik yapıldı.

TİGRİS HABER - Kayapınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü temizlik alışkanlığının yaygınlaşması ve sosyal farkındalık yaratmak amacıyla yaptığı temizlik kampanyaları devam ediyor.

Bu kapsamda eş başkanlar Berivan Gülşen Sincar, Cengiz Dündar, meclis üyeleri ve başkan yardımcıları Huzurevleri Mahallesi’nde kaldırımlar, duvar kenarları, kör noktalar ve yeşil alanlar başta olmak üzere geniş kapsamlı bir temizlik yaptı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri