Liselerde ‘Rekabet’ Devam Ediyor

"Liselerarası Basketbol Turnuvası" müsabakaları Ziya Gökalp Kapalı Spor Salonu’nda yapılan heyecanlı karşılaşmalarla devam ediyor.

Haber/Foto: Gencer ARPACI

DİYARBAKIR – Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve  2 Ocak’ta başlayan "Liselerarası Basketbol Turnuvası" müsabakaları müthiş bir tempoda devam ediyor.

Toplanda 48 lise takımının katıldığı turnuvanın maçları, Ziya Gökalp Kapalı Spor Salonu'nda oynanmaya devam ediyor. Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Spor’un düzenlediği turnuvanın oynadığı maçları kazanan Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi ve Cizrelioğlu Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi.  Her iki rakibin karşılıklı attığı sayılar heyecanı doruğa çıkarttı. Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi oyuncularından Selçuk Demir’in attığı 28 sayı, 3 asist ve Özgür Tanaman’nın attığı 10 sayı, 7 asistle gülen taraf Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi oldu.

Maç Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi 54, Cizrelioğlu Anadolu Lisesi’nin ise 41 sayılık skoru ile sonuçlandı. Bu skorla Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi çeyrek finale geçti. Cizrelioğlu Anadolu Lisesi ise yenilerek turnuvadan elendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri