TİGRİS HABER - Pakistan’ın Belucistan eyaletine bağlı Huzdar bölgesinde bir mermer fabrikası silahlı kişilerin hedefi oldu. Fabrikaya düzenlenen baskında 18 işçi kaçırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Polis tarafından yapılan açıklamaya göre saldırı, Huzdar kentinin yaklaşık 35-40 kilometre uzağındaki Nal bölgesinde, Besaar tepeleri yakınlarında bulunan mermer fabrikasında gerçekleşti. Kimliği henüz belirlenemeyen silahlı grup, fabrikaya girerek 18 işçiyi yanlarına aldı.
İŞÇİLERLE BİRLİKTE ARAÇLARI DA GÖTÜRDÜLER
Saldırganların kaçırdıkları işçilerin yanı sıra fabrikada bulunan iki aracı ve bir yükleyiciyi de götürdüğü belirtildi. Güvenlik güçleri olayın aydınlatılması ve kaçırılan işçilerin bulunması için çalışma başlattı.
SALDIRIYI HENÜZ ÜSTLENEN OLMADI
Bölgedeki güvenlik birimlerinin soruşturması sürerken, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da grubun kimliği henüz açıklanmadı. Olayı şu ana kadar üstlenen herhangi bir grup da olmadı.