Meteorolojiden buzlanma, don ve çığ uyarısı

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, bölge genelinde buzlanma, don ve çığ tehlikesine karşı uyarıda bulundu.

TİGRİS HABER - Yapılan son değerlendirmelere göre, havanın parçalı ve çok bulutlu, Erzurum’un doğusu ile Ardahan ve çevrelerinin aralıklı kar yağışlı geçmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde ise buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus görüleceği tahmin ediliyor.

Açıklamada, bölge genelinde beklenen buzlanma ve don nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Ayrıca, yüksek kar örtüsü bulunan eğimli ve dik yamaçlarda çığ tehlikesi bulunduğu belirtilerek, yetkililer ve vatandaşların gerekli önlemleri almaları gerektiği kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri