Muş'ta Askeri Araca Saldırı: 12 Yaralı

Muş'ta, askeri aracın geçişi sırasında yaşanan patlamada 12 asker yaralandı. Yaralı askerler hastaneye kaldırıldı.

Muş'ta, PKK'lıların daha önceden yoldaki menfeze yerleştirdikleri bombayı, askeri aracın geçisi sırasında uzaktan kumandayla patlattı. Patlamada askeri araçtaki 12 asker yaralandı.

Olay, kent merkezine 18 kilometre uzaklıktaki Suluca köyünün girişinde meydana geldi. PKK'lı saldırganlar tarafından yoldaki menfeze yerleştirilen patlayıcı, askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatıldı. Patlamada, araçtaki 12 asker yaralandı.

PATLAMANIN ŞİDDETİ İLE ARAÇ İKİYE AYRILDI

Patlamanın şiddeti ile askeri araç ikiye ayrılırken, kara yolunda büyük bir çukur oluştu. Yaralılar, Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri