Obruk oluştu, araç içinde kayboldu

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde boş arsada oluşan obruğa park halindeki araç düştü. Aracın düştüğü anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

TİGRİS HABER - Olay, sabah saatlerinde Esenyurt Battalgazi Mahallesi'ndeki boş arsada yaşandı. Sabaha karşı oluşmaya başlayan obruk, saatler içinde yaklaşık 3 metre derinliğe ulaştı. Üstünde bulunan bir araç ise oluşan çukura düşerek tamamen içine girdi.

Çevredekilerin durumu yetkililere bildirmesi üzerine polis ve İSKİ ekipleri olay yerine sevk edildi. Bölgede geniş güvenlik önlemi alındı.

Oluşan obruğun derinleşmeye devam ettiği öğrenilirken aracın çukura düştüğü anlar ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

"Hiç üzülmedim hatta sevindim"

Yaşanan olay hakkında konuşan araç sahibi Cevdet Tuğrahan, "Bu arabadan çekmediğim kalmadı. Her gün arabama vuruyorlar. Arabamı böyle görünce hiç üzülmedim, hatta sevindim. İlk gördüğümde ise kurtulduğumu düşündüm" dedi. (İHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri