Önce çocuğunu almaya gelen eşinin yakınlarına sonra da polislere ateş açtı

Önce çocuğunu almaya gelen eşinin yakınlarına sonra da polislere ateş açtı

DİYARBAKIR'da, Kadri B., önce boşanma davası sürerken çocuğunun velayetini alan ve çocuğunu almaya gelen eşinin yakınlarına, ardından olay yerine gelen polislere de pompalı tüfek ile ateş açması sonucu 1 polis memuru yaralandı. Çatışma arasında kalan bazı araçlara kurşunlar isabet ederken, polis Kadri B.'yi gözaltına aldı. 

Merkez Bağlar İlçesi Emek Caddesi E Tipi Cezaevi yakınında meydana gelen olayda, iddiaya göre bir süre önce eşinin boşanma davası açtığı Kadri B., velayeti verilen çocuğunu almaya gelen eşinin yakınlarına çocuğu vermek istemeyince tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kadri. B., pompalı tüfekle eşinin yakınlarına ve çevrede kendisini yatıştırmaya çalışanların üzerine ateş açtı. Kavga nedeniyle olay yerine gelen polislere de ateş açan Kadri. B., 1 polis'i  yaraladı. Dehşet saçan Kadri B.,  güçlükle yakalanırken, vatandaşlar yakalanan Kadri B'ı linç etmek istedi.

Yaralı polis memuru Selahattini Eyubi Devlet Hastanesi Ek binasına kaldırılarak tedavi altına alındı. Diyarbakır E tipi cezaevi önünde meydana gelen çatışma büyük korku ve panik yaşanırken, olay yerinden geçen araçlarada da bazı kurşunların  isabet ettiği görüldü. Kadri B., Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, çok sayıda polisin sevk edildiği olayla ilgili araştırmaların devam ettiği öğrenildi.(DHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri