Osimhen defteri kapandı

Fransız kaynaklardan Foot Mercato’nun aktardığına göre, Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal, Nijeryalı yıldız için yürüttüğü transfer görüşmelerinden sürpriz şekilde çekildi.

TİGRİS HABER - Galatasaray, Napoli ile Osimhen için 75 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladı. Taraflar, bu bedelin 5 yıla yayılacak bir ödeme planıyla gerçekleştirilmesi konusunda da uzlaşmaya vardı. Ancak Napoli yönetimi, transferin resmiyete kavuşması için Galatasaray’dan bir teminat mektubu talep etti.

Al Hilal’in yarıştan çekilmesi, Galatasaray’ın Osimhen transferindeki rakipsiz pozisyonunu pekiştirdi. Yönetim, teminat mektubu konusunda çözüm üretmek için yoğun mesai harcıyor. Transferin tamamlanması durumunda Victor Osimhen, kulüp tarihinin en pahalı oyuncusu olacak.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi hedefleri doğrultusunda Osimhen’i kadroya dahil etmeyi planlıyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri