TİGRİS HABER - CHP lideri Özel, metan gazı sebebiyle 12 şehit verilmesine tepki göstererek, "Bir metan gazı ölçüm dedektörünün sadece bin 100 lira olduğu bu noktada bu büyük ihmali asla kabul etmiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi bunu sonuna kadar araştıracak. Mehmetçiğin canını hiçe sayanlardan mutlaka hesap soracağız!" dedi.
Özel, "Bugün çıkmış CHP'ye baklava kutularından bahsediyor. Ben baklava kutusunu gördüm derhal harekete geçtim. Benim baklava kutusuna tahammülüm yok ama senin ayakkabı kutusundan sabıkan var. Hırsızını bile savunan, Yüce Divan'a yollamayan, hırsızına sahip çıkan sensin, ayakkabı kutusuyla bu devleti rezil eden, bu milleti soyan sensin Erdoğan!" diyen Özel, "Gün gelecek, o defterleri açacağız, o bakanları da buna sessiz kalanları da Yüce Divan'da yargılayacağız" ifadelerini kullandı.
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasıyla başlattığı 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitinglerinin bugünkü durağı Sancaktepe oldu. CHP lideri Özgür Özel, mitingte konuştu.
CHP, Cumhurbaşkanı adayı ve görevden uzaklaştırılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasıyla başlayan süreçte başlattığı 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitinglerine devam ediyor. CHP'nin bugünkü durağı Sancaktepe oldu. Mitinge İmamoğlu'nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu da katıldı.
Gazeteci, siyasetçi ve yazar Mustafa Balbay, 'Asla Vazgeçme, İmamoğlu'nun Yolculuğu' isimli kitabını CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'e armağan etti.