Siyahi futbolcu çatışma bölgesinde!

İlyas AKENGİNDiyarbakır’a gelen Silopi Belediyespor’un oyuncuları, Sur’da yaşanan çatışmalar nedeniyle kaldıkları otelden erken ayrılmak zorunda kaldı.

 Oyuncular, Şeyh Sait Meydanındaki polis kontrol noktasında arandıktan sonra maçın oynanacağı stada gitti.

Bölgesel Ligde yer alan Silopi Belediyespor, Diyarbakır1968 ile yapacakları maç için dün kente geldi. Çatışmaların yaşandığı yasaklı bölgede bulunan bir otelde kalan futbolcular, yaşanan çatışma nedeniyle otelden erken ayrılarak maçın yapılacağı tesislere geçti. Futbolcular Şeyh Sait Meydanındaki polis kontrol noktasında tek tek arandıktan sonra ayrılabildi.

Silopi’li futbolcuların büyük bölümü çatışma seslerine alışkın olduklarını belirtirken, takımda bulunan siyahi oyuncunun ise silah seslerinden dolayı yatamadığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri