Sur’a koridor açıldı!

Diyarbakır’ın Sur İlçesi’ndeki yaşanan çatışmalar nedeniyle yaralanan ve alınmayan 3’ü kadın 6 kişi için oluşturulan heyet Sur çatıma bölgesine gitti.

 Aralarında HDP Diyarbakır Milletvekili Feleknas Uca HDP İl Eş Başkanı Ömer Önen ve AP heyetinden 5 kişi, Surp Gragos Kilisesi önünden ambulansla 3'ü kadın 6 yaralıyı aldı. Ambulansa alınan yaralılardan birinin hastaneye kaldırıldığı öğrenilirken, 5'inin ise nereye götürüldüğü bilinmiyor.

Ateş yaşamını yitirdi

Bu arada geçtiğimiz gün yaşanan çatışmalarda ağır yaralanan 55 yaşındaki Fatma Ateş, saatler sonra giden ambulansla alındı, ancak Ateş yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri