Sur'a yönelik saldırılarla birlikte 3 kişi yaralandı

Sur'da bu sabah ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile birlikte polislerce girişilen saldırılar sonucu 3 yurttaş yaralandı.

DİYARBAKIR  - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde Kaymakamlık tarafından bu sabah itibariyle 5. kez ilan edilen sokağa çıkma yasağıyla birlikte başlayan saldırılar devam ediyor. Saldırıların yoğunlaştığı bölgelerden biri olan Dört Ayaklı Minare'nin çevresinde, 3 yurttaşın polis kurşunuyla yaralandığı öğrenildi.

Yaralanan yurttaşlar için çağrılan ambulansın mahalleye girmesi de polislerce engellendi. Bu yüzden yaralıların tedavileri diğer mahalle sakinleri tarafından yapılmaya çalışıldığı bildirildi.(diha)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri