Sur'da 'havadan bombalayacağız' anonsu yapılıyor iddiası

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 70 gündür sokağa çıkma yasağı devam ediyor

70 gündür yasağın sürdüğü Sur'da güvenlik güçleri tarafından "Teslim olun yoksa havadan bombardıman yapacağız" anonsu yapıldığı iddia edildi.

Bu sabah saatlerinden itibaren Cemal Yılmaz ve Hasırlı mahallelerine yönelik sürekli top atışı yapıldı.

Top mermisi düşen bir evde bulunan aynı aileden 4 kişinin yaralandığı belirtilirken, yaralıların kimlik bilgilerine ulaşılamadı.

'TESLİM OLUN YOKSA HAVADAN BOMBALAYACAĞIZ'

Zırhlı araçlardan "Teslim olun yoksa havadan bombardıman yapacağız" şeklinde anonslar geçtiği iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde yaşamlarını yitiren Cihat Morgül, Velat Bilen ve Mahmut Oruç'un cenazeleri de hala mahallede bekletiliyor ve alınmalarına izin verilmiyor.

(Kaynak: DİHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri