Tuncer Bakırhan Amedspor'u ziyaret etti

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Diyarbakır’da düzenlenen Toplumsal Barış ve Özgürlük Forumu programı kapsamında Amedspor’u ziyaret etti.

TİGRİS HABER - Süper Lig’e yükselerek tarihi bir başarıya imza atan yeşil-kırmızılı ekibin kupasıyla hatıra fotoğrafı çektiren Bakırhan, kulüp yöneticileriyle bir araya geldi.

Amedspor tesislerinde gerçekleşen ziyarette DEM Parti heyetini Kulüp Başkanı Nahit Eren karşıladı. Ziyarette DEM Parti Diyarbakır İl Eşbaşkanı Gülşen Özer ile Diyarbakır milletvekilleri Serhat Eren ve Sevilay Çelenk de yer aldı.

Süper Lig’e yükselmenin ardından kentte büyük bir coşku yaşanırken, Amedspor’a yönelik tebrik ve destek ziyaretleri de sürüyor. Şampiyonluk kupasını inceleyen Bakırhan, kulüp yöneticileriyle bir süre sohbet ettiktan sonra kupa ile fotoğraf çektirdi.

Bakırhan, ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Süper Lig’e yükselen Amedspor’u ziyaret ederek bu tarihi başarının sevincini paylaştık” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri