Türkiye Karate U 21 Premier ligi tamamlandı

Türkiye Karate Federasyonu tarafından Uşak’ta düzenlenen Sportoto Türkiye Ümit, Genç ve U21 Premier Ligi müsabakaları büyük heyecana sahne olan karşılaşmaların ardından başarıyla tamamlandı.

Şehmus KIZILASLAN-Özel Haber

TİGRİS HABER - Türkiye Karate Federasyonu tarafından Uşak’ta düzenlenen Sportoto Türkiye Ümit, Genç ve U21 Premier Ligi müsabakaları büyük heyecana sahne olan karşılaşmaların ardından başarıyla tamamlandı.

Premier ligine 1413 sporcu katıldı

Uşak Üniversitesi Bir Eylül Yerleşkesi’nde bulunan Şehit Ömer Halis Demir Spor Salonu’nda yapılan organizasyonda, 51 ilden 227 kulüp ve 1413 sporcu katıldı. Dünya Şampiyonası için puan toplama ayaklarından biri olma özelliği taşıyan karşılaşmalarda, genç karateciler dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Taşdemir katılımcılar teşekkür etti

Türkiye Karate Federasyon Başkanı Ercüment Taşdemir müsabakalarda mücadele eden tüm sporcuları tebrik ederek, organizasyonda görev alan hakemlere, antrenörlere, teknik ekiplere ve organizasyonun sorunsuz şekilde ilerlemesi için emek veren çalışanlara teşekkür etti.

Rektör Ahmet Demir’e plaket

Taşdemir Ayrıca Şampiyona boyunca sporcular, hakemler ve antrenörler için hazırladıkları ikramlar, samimiyetleri ve misafirperverlikleriyle bizleri en güzel şekilde ağırlayan kıymetli velilerimize ayrı bir teşekkür eden Başkan Ercüment Taşdemir, organizasyona vermiş oldukları katkılar ve desteklerinden dolayı Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Demir’e plaket takdiminde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri