TİGRİS HABER - İlk incelemelerde, yaklaşık 17-25 yaşlarında olduğu değerlendirilen kişinin en az 72 saat önce hayatını kaybettiği belirlendi.
Olay, Japonya’daki Haneda Havalimanı’ndan kalkan bir yolcu uçağının 27 Ağustos sabahı Kuala Lumpur Uluslararası Havalimanı’na ulaşmasının ardından ortaya çıktı.
Uçak, inişinin ardından rutin bakım işlemleri için hangara alındı. Bakım personeli, çalışma sırasında uçaktan gelen kötü kokuyu fark ederek durumu yetkililere bildirdi.
Bunun üzerine uçakta yapılan kontrolde, sağ iniş takımı bölmesinde yüzüstü halde yatan bir erkeğe ait cansız beden bulundu.
ÜZERİNDEN KİMLİK BELGESİ ÇIKMADI
İlk incelemelere göre hayatını kaybeden kişinin 17 ila 25 yaşlarında olduğu tahmin edilirken, ölümünün üzerinden en az 72 saat geçtiği değerlendirildi.
Kimliği henüz tespit edilemeyen kişinin üzerinde beyaz kapüşonlu bir üst, mavi kot pantolon, kahverengi deri kemer ve siyah spor ayakkabı bulunduğu belirtildi. Ancak cesedin üzerinden herhangi bir kimlik belgesi çıkmadı.
Cansız beden, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi ve kimlik tespitinin yapılması amacıyla Serdang Hastanesi Adli Tıp Kurumuna götürüldü.
Malezya makamları, uçakta bulunan kişinin kimliğinin ve uçağın iniş takımı bölmesine nasıl girdiğinin belirlenmesi için kapsamlı soruşturma başlattı. (Haber Merkezi)