VİDEO - Diyarbakır Valisi: Toplu ulaşımda çok sorunumuz var

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye başkanvekili Münir Karaloğlu, toplu ulaşımda sorun yaşadıklarını belirterek, “Hazro, Kulp ve Lice’de toplu ulaşım yok. 56 yeni araç siparişi verdik, sorunu gidermeyi amaçlıyoruz” dedi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Münir Karaloğlu gençlerle bir araya geldi, gençlerin sorularını yanıtladı.

Hüsamettin Elbey adlı genç ulaşım konusunda yaşadığı sorunu Vali Karaloğlu’na iletti.

Vali Karaloğlu şu yanıtı verdi, “Teşekkür ediyorum. Hüsamettin şu anda bizim tabii otobüsümüz olan ilçeler var ama daha çok büyük ilçeler var. Hazro nüfus bakımından küçük ve uzak ilçelerimizden biri. Kulp, Lice ve Hazro toplu ulaşım yok. Merkezde bizim toplu taşımada çok sorunumuz var, onu çözmeye çalışıyoruz. Merkezdeki arkadaşlar da o sorunu yaşıyorlar. Ama biz şu anda 56 tane yeni belediye otobüsü siparişi verdik. İnşallah ilk grubu Nisan ayının sonunda Mayıs'ın ilk günlerinde şehrimize ulaşmış olacak. Hazro’ya hemen verebilir miyim bilmiyorum ama hedeflerim arasında var.  Bütün ilçelere vermek var ama bugün vermeyişimizin sebebi elimizde yeterli otobüs yok maalesef. Geldiğinde İnşallah değerlendirmiş olacağız” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Toplum-yaşam Haberleri