VİDEO - Diyarbakır’da bardaktan boşanırcasına yağmur

Diyarbakır’da öğlenden sonra saat 13.40 sıralarında bir anda gelen yağış hayat durdurdu. Bardaktan bolanırcasına yağan yağmur vatandaşı tedbirsiz yakaladı. Yapış yaklaşık 15 dakika sürdü.

Naci SAPAN

TİGRİS HABER - Güne güneşle başlayan Diyarbakırlılar, günün tadını çıkarırken, bir anda bastıran Yağmur kentte hayatı bir anda durdurdu.

Özellikle Sur içini dolaşan yerli, yabancı turistler sığınacak yer aradı. Araç trafiği aksadı, vatandaşlar korunmak için kendilerini işyerlerinin önüne attı.

Aşırı Yağış yaklaşık 15 dakika sürdü. Yağışın hafiflemesinden sonra vatandaşlar kendilerini güvenli alanlara attı.

Meteoroloji, hafta sonu için 20 il için aşırı yağış uyarısında bulunmuştu.

Diyarbakır 20 il arasında yer almıştı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri