Zırhlı Servis Aracına Saldırı: 12 Yaralı

Mardin’in Mazıdağı ile Diyarbakır’ın Çınar ilçeleri arasında, örgüt üyeleri tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının, özel harekat polislerini taşıyan zırhlı servis aracının

geçişi sırasında infilak ettirilmesi üzerine ilk bilgilere göre  ikisi ağır 12  polis ve bir vatandaş  yaralandı. Bölgeye çok sayıda ambulans istendi.

Olay, Diyarbakır-Mardin karayolu üzerinde saat 13.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre,  Mardin'in  Mazıdağı ile  Diyarbakır'ın Çınar ilçesi arasında örgüt tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, özel harekat polislerini taşıyan zırhlı servis aracının geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlamada ikisi ağır 12 polis  ve bire vatandaş yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı. Patlamanın ardından güvenlik güçleri ile örgüt üyeleri arasında kısa süreli çatışmada yaşandı. Bölgeye helikopter ve zırhlı araçlarla çok sayıda asker sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri