Silvan'da 3 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Silvan'da 3 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde örgüt mensupları tarafından kazılan hendeklere zırhlı iş makinesi ile müdahale sırasında atılan roketin isabet ettiği kepçenin sürücüsü olan 1 polisin şehit edilmesinin ardından 3 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

 

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde örgüt mensupları tarafından kazılan hendeklere zırhlı iş makinesi ile müdahale sırasında atılan roketin isabet ettiği kepçenin sürücüsü olan 1 polisin şehit edilmesinin ardından 3 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Silvan Kaymakamlığı tarafından ilan edilen sokağa çıkma yasağı, polis zırhlı araçları ile belediye hoparlöründen duyuruldu. İlçe merkezinde dolaşan zırhlı polis araçları ve belediye hoparlörlerinden yapılan anonsta, "İkinci bir emre kadar Tekel, Konak ve Mescit mahallelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir" denildi.

Sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından Konak, Tekel ve Mescit mahallelerinde geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Bölgeye çok sayıda takviye zırhlı araç gönderildiği bildirildi.Roketin isabet ettiği kepçe yanarken, 1 polis memuru şehit olmuş, 1 polis ve 1 vatandaş da yaralanmıştı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.