Siyasi parti liderlerinden Bejan’a destek

Siyasi parti liderlerinden Bejan’a destek
Erkam Yazılım Genel Müdürü Behmen Doğu, DEVA Partisi, HÜDA-PAR, HDP ve CHP liderleri ile görüşerek, Bejan projesini tanıttı. Görüşmelerde, liderlerden dünyanın ilk Kürtçe çocuk oyunu olan Bejan’a destek geldi.

TİGRİS HABER -  Diyarbakır Teknokent’te, Erkam Yazılım tarafından geliştirilen dünyanın ilk Kürtçe çocuk oyunu olan ‘Bejan’ kısa sürede yoğun ilgi gördü. Bejan Oyun, Bejan Çizgi Film, Bejan Eğitim Seti ve Bejan oyuncak olmak üzere 4 farklı alanda piyasa çıkan Bejan projesi, aydın, yazar, gazeteci, sanatçı, sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler tarafından da destek aldı. Proje sahibi Erkam Yazılım Genel Müdürü Behmen Doğu, ‘Bejan’ projesinin tanıtımı için tüm çevrelerle görüşerek, ‘Bejan’ı anlattı.

 
Bejan, liderlere tanıtıldı
 
Proje sahibi Behmen Doğu geçtiğimiz günlerde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, HÜDA-PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, HDP Genel Başkanı Mithat Sancar ve son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek, Bejan projesini tanıttı. Siyasi parti liderleri tarafından da ilgi gören Bejan projesi için liderler ‘Hoş geldin Bejan’ dedi.

bejan.jpg
 
Liderler, Bejan’a ‘Hoş geldin’ dedi
 
Siyasi parti liderleriyle yaptığı görüşmelere ilişkin bilgi veren Doğu, tüm liderlerin sıcak karşıladığını belirterek, hepsine ayrı ayrı teşekkür etti. Görüşmelerde Bejan projesini tanıttığını ve liderlerin yakından ilgilendiğini belirterek, destek verdiklerini söyledi. Doğu, görüşmelerde DEVA Partisi, HÜDA-PAR, HDP ve CHP liderlerine Bejan eğitim setini hediye ettiğini ifade ederek, “Bejan Hasankeyf’te” adlı uzun metraj çizgi filminden de söz ettiğini kaydetti. Doğu, liderlerin oldukça ilgili davrandığını kaydetti.

bejan-.jpg

‘Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Gelecek Partisi lideri Davutoğlu’ndan randevu talep ettik’
 
Erkam yazılım CEO’su Doğu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ile görüşmek için randevu talep ettiğini söyledi. Doğu, önümüzdeki günlerde görüşmeyi beklediklerini belirtti

7206c2f6-f7a5-4cf6-9bec-04c4aae70788.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.