Soylu: 17 Aralık bir darbedir

Soylu: 17 Aralık bir darbedir
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "17 Aralık bir darbedir, hukuk yolsuzluğudur, 17 Aralık bir demokrasi hırsızlığıdır. 17 Aralık paralel devlet anlayışının, paralel bir yapının ortaya çıkardığı meseledir" dedi.

ANKARA - AK Parti AR-GE Başkanlığınca, genel merkezde düzenlenen "81 İl AR-GE Başkanları Toplantısı" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu başkanlığında gerçekleştirildi. 

Toplantının açılışında konuşan Soylu, AK Parti'nin Türkiye'de çok farklı ve güzel bir tarih ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başarı hikayeleri yazdığını anlatarak, hayallerinin güçlü, bölgesel aktör olan bir Türkiye olduğunu söyledi. 

Türkiye'nin AK Parti iktidarında demokrasi kültürünü zenginleştirdiğini, uluslararası entegrasyonunu hızlandırdığını, eğitimden kültüre, spordan sağlığa, ulaşımdan dış ticarete kadar her alanda sıçrama kaydettiğini vurgulayan Soylu, şunları kaydetti:

"17 Aralık bir darbedir, hukuk yolsuzluğudur, 17 Aralık bir demokrasi hırsızlığıdır, 17 Aralık bu ülkenin en önemli iki şifresi olan huzur ve istikrarı ortadan kaldırmaya yönelik, onu bu toplumun temel gayesi olmaktan uzaklaştırmaya yönelik operasyonun adıdır. 17 Aralık paralel devlet anlayışının, paralel bir yapının ortaya çıkardığı meseledir. 17 Aralık, Türkiye'de 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimleri karıştırmaya, Türkiye'de her girdiği seçimden başarıyla çıktıktan sonra 'ben, milletimin hizmetkarıyım' diyen Tayyip Erdoğan'a ve bu milletin geleceğe dair ideallerine, hayallerine kastetmiştir." 

soylu,-17-aralik-bir-darbedir----(1).jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.