Susuz Şelalesi fotoğrafçıların uğrak yeri oldu

Susuz Şelalesi fotoğrafçıların uğrak yeri oldu
Kars'ın Susuz ilçesine 10 kilometre uzaklıkta bulunan ve sıcak hava dolayısıyla buzu çözülen Susuz Şelalesi, fotoğraf sanatçılarının uğrak yeri olmaya başladı

KARS - Susuz ilçesinde sıcak hava dolayısıyla buzu çözülen Susuz Şelalesi, fotoğraf sanatçılarının uğrak yeri oldu. İlçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan ve çetin geçen kış şartları dolayısıyla tamamen donan şelale, kentte son günlerde etkili olan sıcak hava dolayısıyla çözülmeye başladı.

''Su Uçan Şelalesi'' olarak da anılan şelalenin etrafında kalan buz sarkıtları güzel görüntüler oluşturdu.

Fotoğraf sanatçıları, şelaleye ayrı bir renk katan bu manzarayı ölümsüzleştirmek için farklı açılardan görüntü almaya çalıştı. Fotoğrafçılar, 40 metre yükseklikten düşen suyu çekmek için şelaleye zor şartlar altında ulaşmayı başardı.

Fotoğraf sanatçılarından Deniz Zenginobuz, yaptığı açıklamada, Susuz Şelalesi'nin fotoğraf sanatına gönül verenler için eşsiz bir yer olduğunu söyledi.

Birçok fotoğraf tutkununun burada olmayı arzuladığını anlatan Zenginobuz, yaklaşık 4 aydır buzla kaplanan şelalenin çözüldüğünü ifade ederek, ''Kars'ta yoğun geçen kış koşullarından sonra uzun bir aradan sonra havalar ısındı. Şu anda sonbahar ve kış iç içe'' dedi.

Zenginobuz, fotoğraf tutkunlarını bu manzarayı görmeye davet ederek, ''Fotoğrafçıları Kars'taki bu doğal güzelliği görmeye davet ediyoruz. Böyle bir manzara ne zaman olur onu da bilmek çok zor. Buraya yorgun şekilde geldik. İnşallah daha iyi zamanlarda gelip burayı daha iyi şekilde fotoğraflama şansımız olur'' diye konuştu.

selale-2.jpg

selale-4.jpg

selale-5.jpg

selale-6.jpg

selale-3.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.