Tasfiyelik eşya satışı

Tasfiyelik eşya satışı
Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı bazı tasfiye işletme müdürlükleri, tasfiyelik hale gelen 55 grup eşyayı ihaleyle satacak.

ANKARA - Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre, İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Bakırköy Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli 225 lira ile 367 bin 707 lira arasında değişen, tekstil malzemesi, mensucat, tül perde, iplik, rulman, ahşap inşat iskelesi, akvaryum ısıtıcısı, tişört, fırın ve buzdolabı camı cinsi gibi 40 grup eşyayı, 19 Mart'ta, İstanbul'da açık artırma yöntemiyle satışa sunacak.

Batı Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Antalya Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli 300 lira ile 382 bin 490 lira arasında değişen, kol saati, güneş gözlüğü, kamera gibi 15 grup eşyayı, 19 Mart'ta, Antalya'da açık artırmayla satacak.

Eşya satış şartnamesi ve ekleri 10 lira karşılığı ilgili müdürlüklerden alınabilecek. İhalede satılacak eşyalar ve ihale hakkında ayrıntılı bilgiye, "www.gtb.gov.tr" ve "www.tasis.gov.tr" internet adresinden ulaşılabilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.