Türkiye’nin en başarılı ikinci takımı Diyarbekirspor

Türkiye’nin en başarılı ikinci takımı Diyarbekirspor
TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, 11 maçta topladığı 28 puanla ligin zirvesinde bulunurken, Yeşil-Kırmızılı takım Türkiye liglerinin en başarılı ikinci takımı konumunda. 

Tigris Haber - Özel

TİGRİS HABER - Cumartesi günü deplasmanda Kemerspor’u 3-1 mağlup eden Diyarbekirspor, 28 puanla ligin zirvesine demir attı. Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Yeşil-Kırmızı ekip,  oynadığı 11 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik ve bir mağlubiyet alarak 28 puanla en yakın takipçisi Bucaspor’un 3 puan önünde ligin zirvesinde bulunuyor. Tek mağlubiyetini de ligin ikinci sırasında bulunan Bucaspor’a kendi sahasında 2-1 mağlup olarak alan Diyarbekirspor, önümüzdeki hafta kendi saha ve seyircisi önünde Ofspor ile karşılaşacak.

Liglerin kralı Diyarbekirspor

22-001.jpeg

Süper Lig başta olmak üzere 2.ve 3. Liglerinde şu ana kadar oynanan maçlarda en başarılı ikinci takım Diyarbekirspor olurken, Süper ligde lider olan Alanyaspor 8 maçta 20 puan toplarken, 2. Ligde Beyaz Grup’ta lider Manisaspor 12 maçta 34 puan, Kırmızı Grup’ta lider olan Eyüpspor ise 12 maçta 28 puan toplayabildi. 3. Lig 2. Grupta mücadele eden lider Fethiyespor 10 maçta 20 puan, 3. Grupta lider olan Somaspor ise 10 maçta 24 puan, 4. grupta lider olan Aksarayspor ise, 10 maçta 21 puan toplayabildi. Diyarbeskirpor oynadığı 11 maçta 15 gol atarken kalesinde sadece 4 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum