VİDEO - Diyarbakır'da koronavirüs'e rağmen et kuyruğu

VİDEO - Diyarbakır'da koronavirüs'e rağmen et kuyruğu
Diyarbakır Et ve Süt Kurumu, koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafa kurullarını uygulayarak vatandaşa hizmet veriyor.

Diyarbakır Et ve Süt Kurumu, koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafa kurullarını uygulayarak vatandaşa hizmet veriyor. Kuyrukta bekleyen vatandaşlar mağazaların farklı semtlerde açılmasını talep etti. Vatandaşlar, “ Tabii ki, virüse karşı tedbirler alınsın, sonuçta bunlar bizim sağlığımız için ama vatandaşın fazla beklememesini sağlayan önlemler de alınmalı" ifadelerini kullandılar. 

Et ve Süt Kurumu yetkilileri ise, koronavirüs kapsamında sosyal mesafe gözetilerek vatandaşa en hızlı şekilde hizmet verdiklerini belirterek, "Dünyanın birçok yerinde tedbirler alınıyor. Bizde bu kapsamda vatandaşlarımızın sağlığı için sosyal mesafe kuralına uymalarını istiyoruz. Daha sonra vatandaşlarımızın ateşini ölçerek mağazaya alıyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza en güzel ve en hızlı şekilde hizmet vermek. 4 kişiden fazla kişiyi içeri alamıyoruz. Zor şartlara rağmen hizmet veriyoruz. Vatandaşın hepsini içeri alamıyoruz. Tedbirleri almak durumundayız. Tedbirleri elden bırakmadan iş yapmaya çalışıyoruz" dedi.

(Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum