Yoksa ‘Genel Af’mı geliyor!!!

Yoksa ‘Genel Af’mı geliyor!!!
Genel Af gündeme gelecek ama adı adı öyle olmayacak. Bu süreç; kademeli denetimli serbestlik’’ olarak anılacak…’’

Haber Merkezi-Yenişafak gazetesi Ankara temsilcisi ve hükümet kulislerini en iyi bilen kalem erbaplarından biri olan  Abdulkadir Selvi  hükümetin "paralel devletle" nasıl mücadele edeceğini yazdı .

‘’Askeri vesayetle nasıl mücadele ettiysek cemaat vesayetiyle de öyle mücadele edeceğiz" diyen Selvi'nin yazısının en dikkat çeken kısmı, paralel devletle mücadelede yaşanacak ‘’Genel Af’’ söylentisi. Selvi'ye göre genel af gündeme gelebilir ama bunun adı, "Kademeli denetimli serbestlik ‘’ olabilir.Yakın zamanda, bizzat Başbakan'ın, odasına böcek koyanları da açıklayacağını söyleyen Selvi yaşanacakların haberini de "Seyreyleyin gümbürtüyü" diyerek veriyor yazısında.

 

Selvinin yazısı şöyle devam ediyor;

Bu arada Başbakan Erdoğan, 'Paralel devlete' karşı mücadele startını verdi.Son zamanlarda kararlı tavrı ve ketum tutumu dikkat çekiyor.
Bazı şeylerin bilinmesini istemiyor.
Öyle ki, AK Parti'nin geniş katılımlı toplantılarında bu yönde değerlendirmeler yapmaktan kaçınıyor. 'Her şeyi biliyoruz' diyor.
Paralel istihbarat  tarafından çalışma ofisine dahi böcekler yerleştirilen Başbakan'ın susarak operasyon yapması en doğrusu.
Yerin kulağı var.
Bu arada yakın bir zamanda Başbakan'ın ofisine böcek koyanlar açıklanırsa şaşırmayın.
Ama seyreyleyin gümbürtüyü.
Başbakan'da söyledi, çok yaklaştık diye...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.