AK Parti İl ve İlçe Başkanları Ankara’da istişare toplantısında

AK Parti İl ve İlçe Başkanları Ankara’da istişare toplantısında
AK Parti Diyarbakır İl ve ilçe Başkanları, Ankara’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

TİGRİS HABER - AK Parti Diyarbakır İl ve ilçe Başkanları, Ankara’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına katıldı. İl Başkanı Raşit Ocak, Diyarbakır Belediye Başkan adayları için düzenlenen istişare toplantısının oldukça verimli geçtiğinin altını çizerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın engin tecrübesiyle her zamanki doğru ve isabetli kararlar vereceğini söyledi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Seçimler için AK Parti’den Diyarbakır Büyükşehir ve 17 İlçe Belediye Başkan adayları için Ankara’da istişare toplantısı düzenlendi.

Genel Merkezde düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı istişare toplantısına, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Suna Kepolu Ataman ve Mehmet Sait Yaz, MKYK üyesi Ali Şimşek, Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak, 17 İlçe Başkanı ile AK Partili Hani, Çüngüş, Çermik, Dicle ve Bağlar Belediye Başkanları katıldı.

“Diyarbakır’ımız için biriz ve beraberiz

İstişare toplantısında Erdoğan, Milletvekilleri, İl ve İlçe Teşkilatlarının yanı sıra Belediye Başkanlarının fikir ve önerilerini aldı.

AK Parti İl Başkanı Raşit Ocak, toplantı sonrası sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan başkanlığında; İl Başkanımız, MKYK Üyemiz, Vekillerimiz, Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları, İl ve ilçe Başkanlarımız ile İlçe Belediye Başkanlarımız ortak paydamız Kadim Şehrimiz Diyarbakır için bir araya geldik. Oldukça verimli bir toplantı yaptık. Cumhurbaşkanımız Diyarbakır’a yakışacak en iyi adayları belirleyecektir” dedi.

Ensarioğlu: Zafere ulaşacağız

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ise, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Sayın Cumhurbaşkanımıza #Diyarbakır’ımıza gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. AK kadrolarımızın gücüyle; 21 yıllık iktidarımızda her türlü yatırımlarla kalkındırdığımız Diyarbakır’ımız ve 17 ilçemizde durmadan yorulmadan çalışıp zafere ulaşacağız” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.