Akan gitti, Yılmaz bıraktı

Akan gitti, Yılmaz bıraktı
Diyarbekirspor’da teknik direktör Bülent Akan’la yollar ayrıldı. Sportif Direktör İsmet Yılmaz ise görevi bıraktı. Son 5 yılda görevden ayrılan teknik direktör sayısı 12’ye yükseldi.  

İstenilen Sonuçlar Gelmeyince Fatura Hocaya

2012-2013 sezonunda BAL’da şampiyon olarak 3.Lig’e yükselen ve 6 sezondur bu ligde mücadele eden Diyarbekirspor’a teknik direktör değişiklikleri devam ediyor.Her sezonu ortalama 3-4 teknik direktör değişikliği ile geçiren kulüpte,bu iş bu sezon da erken başladı. 4 haftası geride kalan ligde 4 maçta iki galibiyet ve iki yenilgi alarak 6 puan toplayan Diyarbekirspor’da Onursal Başkan Feyzi İlhanlı,saha sonuçlarından ve uygulamalarından memnun kalmadığı teknik direktör Bülent Akan ile yollarını ayırdı. Akan ile beraber Genel Menajer İsmet Yılmaz da ayrıldı. Yılmaz’ın kendi insiyatifi ile bu kararı aldığı bildirildi.

bulent-akan.jpg

7 Şampiyon Teknik Adam Geldi Ama

Namık Altunsoy,Hıdır Akbaş,Fethi Çokkeser,Mustafa Ceviz,Bülent Demirkanlı,Taner Öcal,Ahmet Duman,Necat Gürpınar,Bayram Toysal,Osman Özdemir,Faruk Türk ve Bülent Akan. Geride kalan 5 yılda tam 12 teknik direktör Diyarbekirspor’da görev alıp,sezonu tamamlamadan ayrılmak zorunda kaldı. Bu teknik adamlardan Fethi Çokkeser,Mustafa Ceviz,Bülent Demirkanlı,Taner Öcal,Ahmet Duman,Osman Özdemir ve Bülent Akan’ın,bir önceki sezonda çalıştırdıkları başka takımlarda şampiyonluk yaşamaları dikkat çekiyor. Geçen sezon göreve geldiği takımı Play-Off’a taşıyıp sonra Play-Off’ta final oynatan Faruk Türk ise Diyarbekirspor’u 3.Lig’e taşımıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.