Amedspor, 3 puan için Derince yolunda

Amedspor, 3 puan için Derince yolunda
Diyarbakır’daki hazırlıklarını tamamlayan Amedspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Derince maçı için Kocaeli’ne hareket etti.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’daki hazırlıklarını tamamlayan Amedspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Derince maçı için Kocaeli’ne hareket etti. Teknik Direktör Mesut Bakkal, Pazar günü oynayacakları 90 dakikanın sonunda grubun lideri olmayı amaçladıklarını söyledi.

Bu sabah uçakla İstanbul’a geçen Amedspor, yarın da maç için Kocaeli’ne geçecek. Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, bu maç için iyi hazırlandıklarını, zorlu bir deplasman olduğunun bilinci ile hareket ettiklerini belirterek, takım olarak moral, motivasyonlarının çok iyi olduğunu vurguladı.

Bakkal, daha önce dediği gibi, bu maçı önemsediklerini, zorlu bir maç olduğunu, ancak hedeflerinin de 3 puan olacağını ifade ederek, “Liderin BAY olduğu haftada bizim 3 puan almamız lider koltuğuna oturmamız demektir. Bir sonraki haftaya da biz BAY gireceğiz. O nedenle BAY olduğumuz haftayı liderlik motivasyonu ile geçirmek arzusundayız. 3 puan o nedenle iyi gelecek” dedi.

Amedspor, Derince maçı sonrası, haftayı BAY geçireceği için, Antalya’da kısa süreli bir kamp yapacak. O nedenle, Derince maçı sonrası Amedspor kafilesi Antalya’ya hareket edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.