Amedspor Kadın futbol takımı Fomgetspor’a hazır

Amedspor Kadın futbol takımı Fomgetspor’a hazır
Turkcell Kadın Futbol Süper ligindemücadele ve ligde kalmayı garantileyen, Amedspor kadın futbol takımı deplasmanda konuk olacağı, ligde ikinci sırada yer alan Fomget GSK spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Ligde 10 sırada 33 puanı bulunan Amedspor kadın futbol takımı 28 Nisan Pazar günü saat: 14.00’de deplasmanda ligde 63 puanla ikinci sırada yer alan, Fomget spor karşılaması hazırlıklarına Kendi tesisleri olan Şehmus Özer spor sahasında sürdürüyor. Ligde kalmayı garantileyen ve Prestij maçına çıkacak olan Yeşil Kırmızı takım Fomgetspor’u yenme hesapları yapıyor.

Amedsporiçin prestij maçı

Amedspor kadın futbol takımı sorumlu Antrenörü Erhan Eren ligin bitimine 3 hafta kala ligde kalmayı garantilediklerini ve artık çıkacağımız son iki karşılaşmada mutlak galibiyet almak istediklerine vurgu yapan Eren “ Bu Pazar günü deplasmanda yapacağımız ligin zorlu ve şampiyonluk adayı olan Fomget spor ile karışılacağız. Biz bu maça çok iyi hazırlanıyoruz. Sporcularımız belki de bu sezon ligin en rahat maçına çıkacaklar çünkü ligde ne düşme derdimiz nede çıkma derdimiz yok”Diye konuştu

Eren “Artık kafa olarak ve psikolojik olarak rahatladıklarını ve sezonun kalan son iki karşılaşmasını kazanmak için sahada mücadeleye devam edeceğiz. Bizim için artık gurur meselesi olduğunu söylemek isterim. Bize güvenmeyen ve ligden düştü düşecekler diyenlere en büyük cevabı sahada her zaman en iyi mücadele eden, Kadın sporcu kardeşlerimiz verdiler. Son iki maçta da aynı performanslarını da göstereceklerine inancım ve güvenip tamdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.