Amedspor rekorları zorluyor

Amedspor rekorları zorluyor
Amedspor İlk 6 haftada 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmedi. Amedspor, ligin en fazla gol atan takımı olurken, en az gol yiyen takımlar arasında ise ikinci sırada yer aldı.

TİGRİS HABER - Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, sezon öncesinde “Artık bu ligden kurtulmak istiyoruz. Bunun için maddi ve manevi olarak ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız” diyerek hedefi açık şekilde ortaya koymuştu. Dev bir bütçe ile yola çıkan yönetim üst liglerden flaş isimler transfer etti, bu ligi bilen Serdar Bozkurt’u teknik direktörlüğe ve yine deneyimli futbol adamı Murat Yiğiter’i sportif direktörlüğe getirdi. Taraftar ve camianın güçlü desteğini de arkasına alan, aynı zamanda şehirdeki STK’lardan tam destek alan Amedspor sezona istediği şekilde başladı.

diyarbekirspor.jpeg

Kalesinde sadece 2 gol gören Amedspor, ligin en az gol yiyen iki takımından biri. Rakip ağlara 12 gol bırakan Amedspor, ligde en çok gol atan ve en fazla pozisyona giren takım olarak dikkat çekiyor. Takımın yükselen performansı tribünlere de yansıyor. Şu ana kadar 20 bin taraftar ortalamasıyla oynuyor. 8 Ekim Pazar günü Diyarbakır Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak Belediye Derincespor maçında tüm tribünlerin dolması bekleniyor.

Hedef, BAY haftasına lider girmek

Pazar günü sahasında Derincespor’u ağırlayacak olan Amedspor, bir sonraki haftayı maç yapmadan bay geçirecek. 16 puanla lider durumda yer alan Amedspor, Kocaeli temsilcisini yenerek bay haftasına zirvede girmek istiyor.

Maçın biletleri Ceylan&Karavil AVM’deki Amed Store mağazası ile Hacıbaba Pastaneleri şubelerinde bu akşam satışa sunulacak.

Bilet fiyatlar; ı Batı Tribünü 100 TL, Maraton Tribünü 50 TL ve Kuzey Doğu Tribünü 25 TL olarak belirlendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum