Amedspor, sezona hızlı hazırlanıyor

Amedspor, sezona hızlı hazırlanıyor
Amedspor, bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan yeni sezon hazırlıklarına da başladı. Amedspor, mevcut oyuncuları ve yeni transferlerle ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Mevlüt Bağırmaz

TİGRİS HABER - Amedspor, İlk antrenmanına Şehmus Özer tesislerinde yeni oyuncular ve yeni teknik heyetle başlattı. Yaptığı tranferlerle göz dolduran ve taraftarlardan tam not alan Amed yönetimi, yeni transferlerle ilgili çalışmasını büyük gizlilik içerinde sürdürüyor. Teknik direktör Sedat Bozkurt, yaptığı açıklamada ‘’İyi oyuncuları takımımıza kazandırmak için yönetim çok iyi ve yoğun çalışıyor’’ dedi.

İşte Amedspor’un renklerine kazandırdığı yeni transferler; Geçen sezon Somaspor'da oynayan Yusuf Tursun, Ankaraspor’da oynayan sağbek Batuhan Tur, İstanbulspor'dan başarılı orta saha oyuncusu Dıjlan Aydın, Karacabey Belediyespor'da oynayan kanat oyuncusu Devrim Taşkaya, Eyüpspor'dan defans oyuncusu Muhammet Yeşil, Karacabey Belediyespor’un kalecisi Veysel Sapan, Manisa futbol kulübünden defans oyuncusu Veli Çetin.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.