VİDEO - Amedspor Teknik direktörü Bakkal’dan mesaj var; ‘Başarımızın sırrı, samimiyet’

VİDEO - Amedspor Teknik direktörü Bakkal’dan mesaj var; ‘Başarımızın sırrı, samimiyet’
Amedspor Teknik Direktör Mesut Bakkal, kendi saha ve seyirci önünde kazandıkları Karaman FK maçından sonra yönetimin yaptığı ödeme jesti için teşekkür etti.

Özel Şehmus Kızlaslan

TİGRİS HABER - Bakkal, “Maçı kazanan sporcuların alın teri soğumadan hak ettikleri ödemenin geciktirilmeden yapılması bizi memnun etti. İçinde bulunduğumuz koşullar gereği bu ödemelerin yapılaması, her kulübün, her yönetimin harcı değildir” dedi.

Tecrübeli Teknik Direktör Mesut Bakkal, alınan başarılı sonuçlardan çok memnun olduğunu her fırsatta dile getirirken, mutluluğu da gözlerinden okunuyor. Taraftar, futbolcu, teknik heyet ve yönetim birlikteliğinin örnek bir birliktelik olduğuna vurgu yapıyor ve şöyle konuşuyor;

bakkal-1.jpg

“Yakaladığımız liderliği ligin sonuna kadar devam ettirmek ve şampiyonlukla buluşturmak istiyoruz. Başka da bir şey düşündüğümüz yok. Ekip olarak buna inandık. Saha içinde de dışında da bu hissediliyor. Saha içinde futbolcular, saha dışında taraftar kenetleniyor, bu izahı zor bir durum, ancak Amedspor olarak bunu başardık.”

Her fırsatta yönetime de teşekkür mesajları veren Bakkal, Karaman maçı sonrası yapılan jestten dolayı da teşekkür mesajı verdi. Yerinde ve zamanında bir hareketle yönetimin gönüllerini kazandığını dile getiren Mesut Bakkal, mevcut ekonomik koşullara rağmen, yönetimin futbolcuların teri soğumadan hak ettikleri ödemeleri yaptığını, bunun teşekkür ettiklerini söyledi.

whatsapp-gorsel-2024-03-04-saat-13-56-10-1ee1b9f7.jpg

“Bizim kazanıp, yolumuza devam etmekten başka da şansımız yok” diyen Mesut Bakkal, öncelikle deplasmanda oynayacakları Isparta maçını kazanmanın hesaplarını yaptıklarını, ardından Arnavutköy maçı için planlama yapacaklarını ifade etti.

“Şu anda Ara verme zamanımız yok”

Arnavutköy maçı sonrası kısa süreli izin yapacaklarını söyleyen Mesut Bakkal, “Artık finale doğru ilerliyoruz, o nedenle izin ve dinlenmelerin ertelenmesi gereken haftalar var önümüzde. 10 haftalık bir maratonun içine girdik. Geriye kalan 10 maçımızda kazanıp, Ligin sonuna kadar hedeflediğimiz noktaya ulaşmak istiyoruz” dedi.

İlk kez sarı kart gördüm

Şampiyonluk yolunda kayıpsız ilerlemek ve devamlılık sağlamak adına stratejilerinin olduğunu ifade eden Amedspor Teknik direktörü Mesut Bakkal, en büyük desteklerinin taraftar olduğuna bir kez daha vurgu yaptı.

whatsapp-gorsel-2024-03-04-saat-13-55-17-bdb51ca2-001.jpg

Futbolcularının sorumluluğunu yerine getirdiğini, yönetiminde buna karşılık verdiğini, taraftarın ise, itici güç olarak yanlarında olduğunu, bundan da büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Mesut Bakkal, başarılarının sırrının samimiyet olduğuna vurgu yaparak, “Bir teknik direktöre her koşulda nasip olmayacak bütün koşullar var, daha ne olsun. Bütün bunların yanı sıra koca bir kentin desteği var. Mutluyum, inançlıyım, kararlıyım. Bu kadar olumlu ortam varken, finalin şampiyonluk olmasından daha doğal ne olabilir ki” dedi.

Taraftarlar inanılmaz keyif veriyor

Bakkal, sözlerini şöyle tamamladı;

“Ben bu taraftarın gece saat 3’te deseniz geleceğine inanıyorum. Yani bu gece saat 03.00’te olsa bayramda olsa, hafta için dede olsa bu taraftarlar gelir, bize inanılmaz bir güç ve katkı veriyorlar. Bunun artarak devam edeceğini düşünüyorum. Bizleri her maç yalnız bırakmadıkları gibi güzel oyunumuza ortak oldukları için teşekkür ediyorum. Taraftarla kazanmak güzel, gerçekten büyük keyif alıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum