Amedspor'da Fethiye maçı mesaisi başladı

Amedspor'da Fethiye maçı mesaisi başladı
İki günlük tatil sonrası izinli futbolcular dün Diyarbakır'a gelerek, deplasmanda oynanacak Fethiye spor maçı hazırlıklarına başladı. Kulüp yönetimi, elde edilen başarının rehavete dönüşmemesi için sezon sonuna kadar açıklama yapmama kararı aldı.

Şehmus KIZILASLAN - Özel

TİGRİS HABER - Türkiye 2'nci Lig Kırmızı Grupta 68 puanla liderliğini sürdüren Amedspor'da, futbolculara verilen 2 günlük iznin ardından, deplasmanda oynanacak Fethiye spor maçı hazırlıklarına başlandı. Kulüp yönetimi, şampiyonluk yolunda elde edilen averajın rehavete yol açmaması için sezon sonuna kadar olağanüstü hal ilan etti. Yeşil-kırmızılı camiada, teknik heyet, futbolcular ve yöneticiler, sezon sonuna kadar açıklama yapmama kararı aldı.

amedsporda-ohal-1.jpg Fotoğraf: Şehmus Kızılaslan

Bu hafta sonu genel seçimler nedeniyle maçların oynanmayacak olmamasını fırsata çeviren Amedspor Teknik heyeti tarafından futbolculara verilen 2 günlük ara tatil sona erdi. İzinli futbolcular dün Diyarbakır'a dönerek, ayaklarının tozuyla top başı yaptı. Yeşil kırmızılı futbolcular, Çarşamba günü deplasmanda oynanacak Fethiyespor maçı hazırlıklarına dün akşam saat 18.00'da yapılan idmanla başladı.

amedsporda-ohal-2.jpg

Bakkal: Dönüşü olmayan viraja girdik

Teknik Direktörü Mesut Bakkal, iki günlük aradan sonra kente dönen futbolcuların oldukça keyifli olduğunu belirterek, Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Fethiyespor mesaisine başladıklarını bildirdi. Şampiyonluğu çok arzuladıklarına dikkat çeken Bakkal, "Arkamızda çok büyük bir destek var, bunun farkındayız. Her maçımıza artık final havasında çıkıyoruz. Bu fikir bütün taraftarlarımıza da yansımış ve her maçta bize müthiş destek vererek motive ediyorlar. Artık dönüşü olmayan bir viraja girdik. Bütün çalışmalarımızı, planlarımızı buna göre yapıyoruz. Futbolcu kardeşlerim de bunun bilincinde ve üzerlerine düşeni yapıyorlar. Futbolcuları tek tek değil, bir ekip olarak, bir vücudun bütünü olarak düşünmek lazım" dedi.

amedsporda-ohal-3.jpg Fotoğraf: Şehmus Kızılaslan

Sezon sonuna kadar kimse konuşmayacak

Şampiyonluğu isteyen bir takımın, kendine yakışan bir üslupla disiplinli hareket etmesi gerektiğine vurgu yapan Bakkal, şunları söyledi:

"Ligde 68 puanla lider durumdayız. Şampiyonluğun en büyük adayı olarak görülmek, omuzladığımız yükü daha da ağırlaştırıyor. Bize yakışan da bu camiayı hak ettiği yere taşımak. Bunun için bir dizi kararlar almamız gerekiyor. Yönetim kuruluna yaptığımız tavsiyeler doğrultusunda, sezon sonuna kadar yönetim, teknik heyet ve futbolcular dahil hiç kimse, basına, medya kurumlarına herhangi bir açıklama yapmayacak. Elde ettiğimiz başarıyı sezon sonuna kadar sürdürmenin hesaplarını yapıyoruz. Aldığımız karar da bunun içindir. Yeşil kırmızılı taraftarlarımız da dikkat etmelidir. Kendi sahamızda veya deplasmanda camiaya yakışır bir şekilde desteklerini sürdürmeye devam etsinler. Futbolcu kardeşlerim de bizim telkinlerimizle, şampiyonluk yolunda elde ettikleri bu başarılı tempoyu, sezon sonuna kadar devam ettirme konusunda çok kararlı olmaları bizi sevindiriyor. Final niteliğinde ligde kalan 6 maçımız var. Bu maçları da kazanarak şampiyonluk kupasını Diyarbakır'a getirmek istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.