Amedspor, Soma yolcusu

Amedspor, Soma yolcusu
Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup Lideri ve şampiyonluğun en büyük adayı Amedspor, deplasmanda oynayacağı Somaspor hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamladı.

Şehmus KIZILASLAN - Özel Haber

TİGRİS HABER - Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup Lideri ve şampiyonluğun en büyük adayı Amedspor, deplasmanda oynayacağı Somaspor hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamladı. Teknik Direktör Mesut Bakkal, neşeli geçen idman sonrası Tigris Haber'e yaptığı açıklamada, "Galibiyet için gidiyoruz" dedi.

Deplasmanda oynanacak Soma maçı hazırlıklarını sürdüren bugün yaptığı idmanla tamamlayan Amedspor'da yüzler gülmeye başladı. Neşeli geçen idmanda futbolcuların ve teknik heyetin oldukça keyifli oldukları görüldü.

amedspor-idman-2.jpegTeknik Direktör Mesut Bakkal, Pazar günü oynayacakları Soma maçına hazır olduklarını belirterek, "Uğur Gezer ile Batuhan Tur'un durumunun iyi. Cezalı Berk İsmail Ünsal ile sakat olan Dijlan Aydın dışında eksiğimiz yok. Geçen hafta kendi sahamızda oynadığımız ve kaybettiğimiz Iğdır maçını telafi etmek istiyoruz. Soma maçını çok ciddiye alıyoruz. Camia olarak bu maçı alarak işi bitirmek istiyoruz. Deplasmanda galibiyet dışında bir düşüncemiz yok. Şampiyonluk kupasını bu şehire getirmek için ne gerekiyorsa onu yapacağız" dedi.

Soma maçı için Amedspor kafilesi, yarın saat 10.30'da özel uçakla İzmir'e gidecek. Buradan da karayolu ile maçın oynanacağı Manisa'nın Soma ilçesine geçecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum