Amedspor'dan üzücü haber

Amedspor'dan üzücü haber
Türkiye 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta liderliğini sürdüren Amedspor Dün deplasmanda oynadıkları Fethiyespor karşılaşmasında maçın 68'nci dakikasında oyuna giren, Dijlan Aydın, maçın son dakikalarında girdiği bir pozisyonda sakatlanarak oyunu terk etti.

Özel /Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Türkiye 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta liderliğini sürdüren Amedspor Dün deplasmanda oynadıkları Fethiyespor karşılaşmasında maçın 68'nci dakikasında oyuna giren, Dijlan Aydın, maçın son dakikalarında girdiği bir pozisyonda sakatlanarak oyunu terk etti. Yeşil Kırmızılı takımın orta sahanın dinamosu Dijlan Aydın, bugün yapılan MR sonucunda 2'nci derecede yırtık tespit edildi. Başarılı oyucunun en az 4 ila 6 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtti.

Amedspor'un orta saha oyuncusu Dijlan Aydın deplasmanda oynanan ve 1-0 Amedspor'un üstünlüğü ile sona eren Fethiyespor maçının ikinci yarısında oyuna giren başarılı sporcu Dijlan Aydın, maçın sonlarına doğru girdiği ikili mücadelede sakatlandı. Bugün yapılan kontroller ve tetkik ile MR sonucunda sol arka TendomHamstrik Kas grubu adalesinde 2'nci derecede yırtık ve kanamanın olduğu belirlendi. Kulüp Doktoru Hakan Tekin, başarılı sporcu Dijlan Aydın için en az 4 hafta sahalardan uzak kalacağı bilgisini verildi

amedspordan-ucucu-haber-3.jpgBakkal 30 bin, değil 33 bin taraftarımızı bekliyoruz

Amedpor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Fethiyespor maçında sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda olan başarılı sporcu Dijlan Aydın'ın uzun bir süre sahalardan kalacak olmasının kendisini üzdüğünü belirterek, "Dijlan'ın 3 ila 4 hafta gibi uzun bir süre sahalardan uzak kalacak olması bizleri çok üzdü. Bayram nedeniyle direk Diyarbakır'a gelmedik tabi bu nedenle İnegölspor maçı hazırlıkları için sporculara bir günlük izin vermeden, ayaklarının tozuyla bugün antrenmanlara başladık. Pazar günü kendi evimizde konuk edeceğimiz İnaegölspor maçında her zaman yanımızda ve desteklerini gördüğümüz taraftarlarımızı, bu haftada aynı coşkuyla, aynı heyecanla, tribünde görmek istiyoruz. 30 bin değil, 33 bin taraftarımızı maça bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.