Amedspor’un Gol Silahı

Amedspor’un Gol Silahı
Amedspor’un bu sezon kaydettiği 6 golün 3’ü Deniz Naki’den geldi. Başkan Edemen,taraftarları İstanbulspor maçına davet etti.

 

 

4 Maçın 3’ünde Gol Attı

Amedspor’un en büyük gol silahı olarak Dersim kökenli gurbetçi futbolcu Deniz Naki olarak dikkat çekiyor. Geride kalan 3’ü lig ve 1’i kupa olmak üzere 4 maçın en golcü ismi 27 yaşındaki futbolcu oldu. Geçen sezon 12 maç ceza almasına rağmen takıma önemli katkı sunan Deniz, bu sezona da formda başladı. Deniz, deplasmandaki B.B Erzurumspor ve Nazilli Belediyespor maçlarında rakip ağları 1’er kez havalandırırken,kupadaki Niğde Belediyespor maçında da 1 gol kaydetti.

 

Diğer Gollere de Asistlik Yaptı

Deniz,ayrıca B.B Erzurumspor ve Konya Anadolu Selçukspor maçlarında Şehmuz Özer’in gollerine,Niğde Belediyespor maçında da Sıddık’ın golüne asist yaparak takıma katkı sundu.

Bu arada Başkan Nurullah Edemen,Pazar günü saat 15.00’da Seyrantepe Stadı’nda yapacakları İstanbulspor maçı için taraftar desteği istedi. Edemen,”Ligin lideri ile oynayacağız.Aramızda 2 puanlık fark var ve kazanıp rakibimizin üzerine çıkmak istiyoruz. Taraftarlarımız her zaman destek veriyor ancak bu maçta daha fazla destek bekliyoruz. Kent bileşenlerini de maça davet ediyoruz” dedi.

 

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.