Artık hepsinin dikili bir ağacı var

Artık hepsinin dikili bir ağacı var
Gençler Siirt Üniversitesi Yerleşkesinde Fidan Dikti

Siirt- Siirt Gençlik Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki 30 genç, Siirt Üniversitesi Kezer yerleşkesinde fidan dikti.

Gençlik Merkezi Müdürlüğü'nce gençlerde sosyal sorumluluk ve çevre bilincinin aşılanması için Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’nde bulunan 30 öğrenci, öğretmenleri nezaretinde Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ne götürüldü. Siirt Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin, ekolojik dengenin bozulduğu günümüz dünyasında, tüm bireylerin çevreye daha duyarlı ve bilinçli olmalarını sağlamak için bir dizi etkinlik yaptıklarını söyledi. 
Tekin, “Siirt Gençlik Merkezi bünyesinde yaklaşık 30 genç ile birlikte Siirt Üniversitesi’nin Kezer yerleşkesini ziyaret ettik. Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Koray Özrenk, gençlerimize fakülte hakkında bilgiler verdikten sonra Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Halit Seyfettin Atlı kısa bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda Siirt’imizin değeri olan fıstığın tanıtımı yapıldı. Ardından toplu halde üniversite yerleşkesinde fidan dikildi. Amacımız halkımızı yeşile duyarlı kılmaktır. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.
Gençler, sunumun ardından araştırma görevlileriyle birlikte Siirt Üniversitesi yerleşkesinde fidan dikti. Etkinlik çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

artikhepsinin-2.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.